Branding auto, brandare mașini (publicitate pe transport)

Publicitate pe automobile. Brandingul automobilelor în Chișinău (Moldova)Încleierea și brandingul autoturismelor cu peliculă, publicitate pe transport în Chișinău Moldova.

Branding auto - Брендирование автомобиля, реклама на авто

Dacă compania dvs. dispune de multe vehicule de serviciu, atunci compania de publicitate și producere Nano-Art Group este gata să vă ofere branding pentru automobile și plasarea construcțiilor publicitare.

 Brandingul pentru autoturisme este cel mai ieftin și cel mai eficient mod de a spori gradul de recunoaștere al brandului:

 • nu ve-ți fi nevoit să achitați spații publicitare costisitoare pe transportul public;
 • acest tip de marketing are un cost redus de producere;
 • are o durată lungă de exploatare;
 • harta mare de acoperire, în consecință, și auditoriul – este semnificativ.

Publicitatea pe transport – este o modalitate excelentă de a atrage clienți și de a vă promova brandul pe piața bunurilor și serviciilor.

Branding auto - Брендирование автомобиля, реклама на авто

   Acoperirea poate fi tipărită cu o imagine de publicitate colorată, realizată prin imprimare full-color, ea este rezistentă la precipitațiile atmosferice.

    Imaginea tăiată cu ajutorul plotterului din pelicule de vinil color de diverse texturi, este indispensabilă atunci când se aplică informații textuale pe sticlă, deoarece nu are fundal, iar vizibilitatea prin geam se păstrează.

    Este posibilă combinarea dintre metodele enumerate ale autocolantului pentru autoturism.

În afară de aceasta, lipirea cu peliculă din vinil – este o protecție suplimentară a caroseriei împotriva ciobiturilor și zgârieturilor, nu “se teme” de spălare. Pelicula pe care noi o folosim respectă standardele europene și va păstra pentru o lungă perioadă de timp aspectul și calitatea imaginii publicitare din momentul aplicării. Iar pentru a proteja imaginea imprimată pe mediul publicitar de influențele externe, noi suplimentar îl acoperim cu laminat.

Prețurile noastre pentru  brandingul autoturismelor vă vor surprinde plăcut. Și nu contează tipul vehiculului dvs. – este un autoturism, un minivan sau un camion. Noi vom aplica imaginea pe orice tip de vehicul.

Noi avem la dispoziție propria bază de producere,  aceasta ne permite să lucrăm rapid, eficient și cu prețuri rezonabile. Iar designerii noștri profesioniști vor elabora schița, luînd în vedere toate dorințele dumneavoastră.

Încleierea (aplicarea) și brandingul mașinlor în Chișinău

Comandați brandingul autoturismului – și publicitatea dvs. pe transport va începe să lucreze pentru dvs. chiar acum, fără nici o chirie sau investiții lunare!!!

Dar, chiar dacă încă nu aveți afacerea dvs., dar aveți la dispoziție un transport pe care doriți să-l faceți distinct de alte autoturisme, iar airbrushing-ul este prea scump pentru dvs., atunci oferta companiei noastre este ceea de ce aveți nevoie dvs..

Prețul publicității pe automobil include:

 1. Examinare și măsurare preliminară.
 2. Pregătirea imaginii în conformitate cu schița aprobată (imprimare, tăierea cu plotter, selectare, montare).
 3. Laminare în cazul autocolantelor cu imprimare color completă.
 4. Montarea produsului finit pe autoturism.

Costul brandingului autoturismelor nu include:

 • Deplasarea meșterului pentru măsurare.
 • Elaborarea designului schiței.
 • Aplicarea pe autovehicul pe teritoriul clientului.
 • Spălarea autovehiculului (mașina pentru montare trebuie să fie curată).

Alegeți un design de la Nano-Art Group, și ve-ți deveni unic pe drum!

 View the embedded image gallery online at:
https://nano.md/ro/servicii#sigProId42fee22185