Imprimare în format mare

Compania de publicitate și producere Nano-Art Group – un tipar de format mare în Chișinău de publicitate interioară și exterioară de înaltă calitate pe cele mai noi utilaje. În funcție de volumul comenzii, executarea acestuia durează de obicei o zi sau două. În același timp, este posibilă o imprimare urgentă în format mare a bannerelor (de la trei ore) și a altei publicități vizuale, precum și o imprimare interioară operațională în Chișinău. Angajații experimentați ai companiei, la necesitate, vor ajuta la perceperea materialelor pentru imprimare a publicității în format mare, produselor bazate pe aceasta. Luînd în considerare dorințele clientului vor propune cele mai bune soluții pentru o campanie de publicitate de succes. Oferim servicii de design a bannerelor și alte produse publicitare. Este posibilă livrarea produselor finite și a altor servicii de publicitate. 

Imprimare în format mare a bannerelor

Una dintre principalele activități ale companiei este imprimarea interioară în format mare a bannerelor, autocolantelor, afișelor, posterelor și a altor materiale publicitare pe o gamă largă de materiale. Putem imprima postere bannere precum standarde (a0, a1, a2, etc.) precum și de alte dimensiuni la dorință în orice cantitate (de la un exemplar).

Realizăm o producere operațională de bannere pentru exterior, extensii de banner publicitare și instalare ulterioară calitativă a bannerelor în oraș și în raioane.

Producerea plăcilor, standurilor mobile și a pilonilor de drum

În cadrul companiei noastre, puteți comanda fabricarea a plăcilor, tabletelor publicitare. Noi producem standuri informative și mobile în diferite variante. Realizăm producerea pilonilor (stâlpilor) de diferite culori și dimensiuni.

Imprimare în format mare. Prețuri și calitate

Prețurile noastre de bază pentru imprimarea în format mare vor surprinde plăcut pe clienții noștri, cît și pe agenții de publicitate experimentați. Compania a reușit să reducă în mod semnificativ costul, datorită utilizării în procesul de producere a echipamentelor moderne de mare viteză pentru fabricarea publicității. Acum, publicitatea de înaltă calitate de exterior și imprimarea de interior de format mare, a devenit  mai ieftină și mai accesibilă.

La producere noi folosim imprimante cu format mare, care permit imprimarea unui poster sau a unui banner de orice dimensiune cu o calitate a imaginii de 720, 360 sau 1440 dpi (puncte per inch). Rezoluția de 720 dpi – este o publicitate de înaltă calitate în format mare pentru utilizare în interior și în exterior. Vă recomandăm să comandați imprimarea publicității de exterior, interior cu o rezoluție de 720 dpi (ca cea mai optimă în ceea ce privește raportul preț / calitate). Calitatea redusă de 360 ​​dpi permite de a utiliza afișe și bannere în publicitatea exterioară. Rezoluția de 1440 dpi – este calitatea excepțională a imaginilor imprimate pentru proiectarea standurilor de expoziție exclusive, a interiorului încăperilor și a punctelor de vînzare.

Tipurile principale de imprimare digitală în format mare oferite de companie:

– Imprimarea pe banner, grilă (banner perforat), hârtie

– Imprimare pe peliculă autoadezivă (albă și transparentă, lucioasă și mată), precum și pe peliculă perforată One Way Vision

– Imprimarea pe peliculă cu iluminare din spate și translucidă (utilizată la fabricarea cutiilor cu iluminare)

– Imprimare pe țesătură, pînză

Producție publicitară realizată de noi:

– Bannere, extensii (publicitate exterioară), semne publicitare temporare

– Bannere, postere

– Autocolante, inclusiv autocolante pentru publicitate pe ferestre și vitrine

– Plăci și tablete

– Standuri mobile, standuri de informare

– Stîlpi (piloni)

 

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

GSM:    +373 69 577 337View the embedded image gallery online at:
https://nano.md/ro/narujka/tipar-format-mare#sigProId0bfedd41dc