Litere volumetrice, Publicitatea vizuala

Litere volumetrice luminoase în Chișinău pentru publicitate exterioară - producere, instalare, prețurile literelor volumetrice cu iluminare, litere in volum.

Literele volumetrice sunt folosite pentru a atrage atenția potențialilor clienți la intrarea în magazine, cafenele și în alte instituții de prestare a serviciilor. Ele sunt de asemenea utilizate pentru decorarea birourilor, expozițiilor, promoțiilor a brandurilor publicitate.

Literele cu lumina LED volumetrice sunt mult mai eficiente decât literele fără iluminare, deoarece acestea arată eficient și lucrează pentru a atrage clienții, chiar și pe fundalul panourilor aprinse ale concurenților.

Litere volumetrice cu iluminare:

Litere cu iluminare volumetrice sunt mult mai eficiente decât literele fără iluminare, deoarece acestea arată mai eficient și lucrează pentru a atrage clienții chiar și pe fundalul unor panouri aprinse ale concurenților.

Litere cu iluminare volumetrice  –  cel mai eficient tip de publicitate exterioară în Chișinău Moldova

Literele volumetrice – cea mai armonioasă versiune a publicității exterioare, care se potrivește perfect peisajului urban. Prin urmare, în partea centrală a orașului, sunt permise ca publicitate exterioară doar literele volumetrice.

Avantajele utilizării literelor volumetrice:

 1. Atragerea atenției trecătorilor, dintre care cel puțin 50% sunt potențialii clienți ai dvs.;
 1. Creșterea gradului de recunoaștere a brandului: chiar dacă un client va trece doar pe alături, el își va aminti de dvs. la necesitate;
 2. Folosirea literelor volumetrice: ele par impresionante chiar și în întuneric, pe străzile și coridoarele din spatele clădirilor și în vremea rea ​​a anotimpului caracteristică Chișinăului;
 3. Producerea  literelor volumetrice de diferite culori și fonturi cu opțiuni multiple de aranjament la alegere, inclusiv în stilul corporativ al mărcii;
 4. Simplitatea montării – greutate redusă, compactitate și mobilitate a literelor volumetrice ușurează montarea construcțiilor pe orice suprafață și mutarea în cazul relocării;

Din ce material este mai bine de comandat literele volumetrice?

Pentru proiectele noastre noi folosim doar materiale de înaltă calitate și verificate, deoarece oferim garanție și suntem responsabili pentru calitatea panourilor noastre. Prin urmare, nu economisim prin cumpărarea plasticului, elementelor de fixare și peliculei chinezești ieftine.

La noi la producerea proprie se utilizează LED-uri super-luminoase și eficiente din punct de vedere energetic pe un cip modern smd 5730. Sursele de alimentare sunt selectate cu o rezervă de putere de 15-20%, ceea, ce la producerea panoului, va mări costul cu 2-3%, dar va garanta iluminare neîntreruptă. Un panou cu o sursă de alimentare puternică nu va lumina cu întreruperi de la o lipsă de putere sau de supraîncălzire a blocului de alimentare. Bloc de alimentare cu energie, luat “cu rezervă”, va lucra mult mai mult, decât cel care funcționează “la limită”.

Pentru panourile dvs., noi folosim componente durabile și rezistente: oțel zincat, plastic din PVC, acrilic de culoarea laptelui. Pentru lipirea panourilor în orice culoare, la cererea clientului sunt folosite diferite pelicule colore: calandrate, turnate și poliuretanice. Facem litere in volum din plexiglas (Acril)

Alegerea materialului depinde de:

 • Efectul vizual dorit;
 • Localizarea panoului publicitar;
 • Nivelul de accesibilitate de trecere lîngă local;
 • Regimul de lucru a localului;
 • Bugetul și cerințele clientului.

De exemplu, în cazul în care panoul publicitar urmează să fie exploatat în condiții meteorologice dificile, atunci merită să alegeți varianta cea mai rezistentă la uzură și durabilă – fabricarea literelor folosind tehnologia complet lipită, deoarece în rezultat panoul publicitar se obține trainic și ermetic. Dacă este necesar ca localul de noapte să atragă oaspeții în timpul nopții, atunci aici se vor potrivi literele volumetrice cu iluminare. De asemenea, noi oferim elemente de iluminare, reieșind din preferințele clienților. Lămpile cu neon au o capacitate excelentă de lucru, însă din punct de vedere a eficienței energetice LED-urile sunt în afara de orice concurență.

Cu condiția unui buget modest, puteți comanda litere volumetrice din spumă de polistiren. Datorită greutății sale ușoare, astfel de litere pot fi fixate pe fațadă cu adeziv fără a fi deteriorate. De asemenea, o opțiune nu prea costisitoare și de implementare rapidă este un panou publicitar realizat din litere pseudo-volumetrice, care sunt realizate cu ajutorul unei mașini de frezat CNC și atașate la cutia cu iluminare sau pe extensii la distanță ale unei carcase sau a unui perete. Panourile publicitare ieftine cu litere volumetrice se recomandă să cumpărați pentru promoții temporare, expoziții și evenimente corporative.

Cum să economisiți la comandarea literelor volumetrice?

Fiecare client dorește să-și aleagă pentru sine cea mai bună opțiune în ceea ce privește prețul și calitatea, deoarece nu dorește să schimbe produsul în baza garanției sau să-și reamintească peste un an proverbul despre cel zgârcit care plătește de două ori. Noi tindem spre faptul ca clienții noștri să fie mulțumiți de-a lungul întregii perioade de serviciu a produselor noastre, astfel suntem gata să împărtășim unde este posibil de econmisit și unde cu adevărat nu se merită de economisit.

Prețul literelor volumetrice pentru publicitatea exterioară se calculează pe baza înălțimii și lățimii în centimetri. Prin urmare, este clar că panoul publicitar cu un font “bombat” sau foarte “subțire” va costa puțin mai mult decât literele folosind fonturile Georgia, Calibri sau Times New Roman.

De asemenea, clienții adesea economisesc la materiale:

 1. Alegînd polistirenul ieftin în loc de acril, dvs. ar trebui să înțelegeți că peste un an o să vă fie rușine de acesta, deorece acesta se va îngălbeni și va pierde aspectul atrăgător. 
 2. Pelicula ieftină în loc de cea care refractă lumina  duce la la o luminare slabă, prin ea pot fi văzute unele LED-uri.  Un astfel de panou publicitar va strica impresia despre local, jumătate dintre potențialii clienți vor trece pe alături, fără să îl observe.  
 3. Sursele reduse de alimentae cu energie conduc la arderea prematură a acestora și la cheltuieli pentru înlocuirea acestora. Adăugați la acesta nervii și timpul pierdut.

Prin urmare, înainte de a cumpăra literele volumetrice pentru panoul dvs. în Moldova și să nu rămîneți în pierdere, este mai bine să vă consultați cu specialistul nostru, care vă va spune care variantă de litere va fi potrivită anume pentru dvs., rețineți: dacă vi se oferă literele volumetrice luminoase foarte ieftin, înseamnă că producătorul va economisi la careva elemente, specificați toate momentele ale producerii, deoarece panoul publicitar este “fața” companiei dvs.!

Fabricarea literelor volumetrice

La prima etapă a producerii a literelor volumetrice, se elaborează un design – model al literelor volumetrice, în care se va ține cont de toate dorințele clientului (font, culoare, dimensiunea literelor), experții noștri vor face o concluzie privind execuția tehnică a literelor. Designul – schiță de proiectare se realizează cu referire la locația reală a panoului publicitar viitor din litere volumetrice cu iluminare sau litere fără iluminare, și se conformează cu clientul.

La cea de-a doua etapă, producerea literelor volumetrice continuă cu realizarea schiței pentru construcția metalică pentru fixarea literelor volumetrice pe acesta și apoi pe peretele clădirii. Carcasa metalică este fabricată de specialiștii noștri dintr-o țeavă de profil cu grosime diferită a peretelui și cu secțiune transversală, în conformitate cu schiă. Pentru ca carcasa să fie mai puțin vizibilă pe fațada clădirii, ea este vopsită în culoarea clădrii.

A treia etapă include producerea directă a literelor volumetrice, crearea formei literelor conform schiței aprobate, lipirea elementelor literelor din plastic și acrilic, instalarea elementelor de iluminare – modulelor LED super-luminoase și încleierea literelor cu peliculă.

La etapă a patra se realizează montarea literelor volumetrice pe construcția metalică.

Fixarea literelor volumetrice pe carcasă permite montarea sau demontarea rapidă a panoului publicitar, la necesitate, într-o locație nouă.

Următorul pas important este de a testa purtătorii de lumină și sursa de alimentare. La această etapă, panoul publicitar cu iluminare, cu litere volumetrice este conectat la baterii și luminează continuu de la 48 la 72 de ore, cu operare stabilă tot timpul, se poate spune că panoul publicitar este gata!

Etapa finală la fabricarea publicității exterioare este instalarea panoului publicitar în locul solicitat, conexiunea la sursa de alimentare și conexiunea directă.

Echipa noastră este gata să urmeze toate aceste etape împreună cu dvs., deoarece de faptul cine și cum va fabrica panoul publicitar cu iluminare al dvs. depinde nu numai aspectul acestuia, ci și termenul de funcționare ale acestuia și obligațiile de garanție. Aveți grijă de dvs., economisiți-vă timpul și banii, apelați la specialiști, pentru ca să nu plătiți de două ori, ca în celebrul proverb.

De ce merită să comandați literele volumetrice anume la noi?

 1. Noi dispunem de cea mai bună ofertă pe piață din punct de vedere al prețului și calității pentru publicitate exterioară în Chișinău. 
 2. Avem posibilitatea de a comanda toate tipurile posibile de litere, inclusiv nu doar cele pentru panourile publicitare, dar și cele de interior pentru decorarea încăperilor.
   
 3. Ne deplasăm gratis pentru măsurări și oferim la alegere trei modele de schițe la alegerea clientului.
 4. Noi oferim o gamă completă de de servicii pentru fabricarea și deservirea panourilor publicitare: instalarea, demontarea, repararea și spălarea panourilor și afișelor publicitare.
 5. Timp de 10 ani, am implementat peste 1500 de proiecte diferite după complexitate și scară, inclusiv și fabricarea urgentă a literelor volumetrice în timp redus. 

 

 

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

GSM:  +373 69 577 337View the embedded image gallery online at:
https://nano.md/ro/narujka/litere-volumetrice#sigProIdf5b2887bbd