Cutie luminoasa, caseta cu iluminare, lightbox

 

Pubclicitatea exterioara de orice tip

 

 

Cutie luminoasa, publicitate vizuala, lightbox - pretul, executarea, instalarea în Chișinău Moldova

Caseta cu iluminare

Unul dintre cele mai populare tipuri de publicitate exterioară, împreună cu litere volumetrice pot fi considerate cutiile cu iluminare. Acestea atrag atenția trecătorilor cu iluminarea moale și cu  designul elegant.

Pe lângă forma dreptunghiulară standardă, panoul publicitar iluminat poate fi realizat sub forma oricărei alte figuri. Acest lucru va face publicitatea să fie unică și memorabilă pentru potențialii cumpărători.

Tipuri de cutii cu iluminare

În funcție de buget, dorințele și locația variază și prețul cutiei cu iluminare, dvs. puteți alege una din mai multe opțiuni de realizare.

La cererea clientului, putem fabrica o cutie cu iluminare cu o imagine inlocuibila.

De ce cutiile cu iluminare sunt atât de populare în Chișinău?

Cutia luminescentă publicitară în calitate de publicitate exterioară este o soluție ideală în astfel de condiții dificile. El este clar vizibil chiar și în timp posomorît și atrage privirile potențialilor clienți cu o lumină moale.

O cutie elegantă pentru banda cu LED-uri vă va ajuta să evidențiați individualitatea dvs. și să vă evidențiați pe fundalul  altor panouri. Pentru aceasta, este necesar de elaborat o schiță calitativă, care va reflecta esenșa afacerii dvs.

Avantajele cutiilor luminoase:

Vizibilitate bună ziua și noaptea. Datorită utilizării materialelor de calitate, cutia publicitară cu iluminare este la fel de vizibilă atât în timpul zilei cât și în timpul nopții. De asemenea, ea este clar vizibilă în vreme rea cu ploaie, zăpadă și ceață.

 Executare rapidă a comenzii. Producerea și asamblarea cutiilor luminescente durează câteva zile.

   Simplitate în deservire. Cutia nu necesită o îngrijire deosebită: va fi suficient să o ștergeți din când în când și la necesitate să înnoiți fațadă veche.

   O mare varietate de dimensiuni și forme. Cutiile pot fi făcute în orice formă și dimensiune la cererea clientului.   

Funcționează termen îndelungat. Dacă ve-ți îngriji în mod regulat cutia luminescentă, aceasta vă va servi câțiva ani.

   Cost relativ scăzut. Cutiile luminoase seamănă cu litere volumetrice, dar ele sunt mult mai ieftine. O cutie luminoasă aprinsă vă va ajuta să economisiți bani și, în același timp să obțineți un panou publicitar elegant, atractiv la preț relativ ieftin.

Fabricarea cutiei luminescente

La prima etapă a creării unei cutii luminoase, se elaborează designul, acesta va fi aspectul ei viitor și aspectul general în locul amplasării ei. După coordonarea design-ului – schiței cu clientul, începe etapa de proiectare a construcției metalice. La acestă etapă, se efectuiază calculul greutății asupra construcției, luând în considerare dimensiunile și materialele din care va fi fabricată cutia luminescentă.

A treia etapă este fabricarea cutiei însăși, ținând seama de forma acesteia, este aceasta unilaterală sau bilaterală și materialul din care va fi fabricată (policarbonat celular, profil PVC, sticlă acrilică). În cutia fabricată se plasează elementele de iluminare, acestea pot fi lămpi fluorescente sau module LED.

În cea de-a patra etapă, pe cutie se aplică o imagine, aceasta poate fi o aplicație realizată prin tăiere cu plotter sau o imprimare full-color.

Cea de-a cincea etapă constă în verificarea obligatorie a cutiei luminoase fabricate, și anume: la cutie se conectează toate bateriile și cutia este pornită, astfel ea luminează de la 48 la 72 de ore, în timpul funcționării stabile, cutia luminescentă se livrează clientului, acolo unde va fi instalată.

Ce tip de iluminare să alegeți atunci când comandați o cutie cu iluminare în Chișinău?

La comandarea producerii cutiei cu iluminare, în fața clientului stă alegerea iluminării. Noi oferim iluminare cu ajutorul lămpilor fluorescente și LED-uri (iluminare cu LED). Fiecare dintre aceste metode are argumentele sale pro și contra, care afectează decizia finală.

Iluminarea cu lămpi fluorescente

Pro-uri.

+ Acest tip de iluminare este cunoscut deja de mai mulți ani și sa recomandat în multe domenii.

+ Unul dintre principalele sale avantaje este costul scăzut al lămpilor și costurile reduse de întreținere.

+În plus, luminile fluorescente sunt mult mai durabile decât lămpile cu neon și halogen.

+ Lămpile fluorescente consumă mai puțină electricitate decât luminile de neon și sunt destul de ușor de înlocuit cu altele noi.

Contra.

– Printre dezavantajele acestor lămpi, în primul rând, se evidențiează un consum mare de energie în comparație cu LED-urile. Timp de un an ele depășesc consumul lămpilor cu LED-uri cu o medie de 50%.

 – Durata serviciului acestora, de asemenea, se distinge în direcția mai rea, decât cea a lămpilor cu LED-uri, și constituie aproximativ 10 – 15 mii de ore.

Iluminare cu lămpi LED

Pro-uri.

+ Lămpile cu LED-uri devin din ce în ce mai populare datorită eficienței lor energetice.

+ Eficiența LED-urilor poate atinge 50%, în timp ce lămpile fluorescente au o eficiență de doar 5-7%.

+ LED-urile oferă o luminare aprinsă, care este importantă pentru publicitatea de exterior.

+ Durabilitatea lor este de aproximativ 100.000 de ore (aproximativ 11 ani de muncă continuă).

Contra

– Principalul dezavantaj al unei astfel de iluminare este prețul. Lămpile cu LED-uri sunt cam de câteva ori mai scumpe decât omologii fluorescenți și de neon, însă această diferență se va răscumpăra după o durata lungă de exploatare a lămpilor.

De ce merită să procurați anume la noi o cutia luminescentă în Chișinău?

  Noi oferim cele mai potrivite opțiuni pentru  producerea cutiei luminescente, în baza cerințelor și a bugetului clientului.

Noi avem posibilitatea să alegem și să comandăm orice tip de cutie luminescentă care se va potrivi afacerii dvs.

Noi oferim mai multe opțiuni pentru schița panoului dvs. publicitar.

   Noi oferim o gamă completă de servicii pentru îngrijirea publicității exterioare, care include în sine instalarea, spălarea, repararea și demontarea.

    La necesitate, noi putem conveni asupra amplasării cutiei cu iluminare pe clădirile municipiului Chișinău

 

 

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

+373 69 577 337