Crearea sau dezvoltarea unui aspect de proiectare este etapa inițială în producția de publicitate. Sarcina principală a oricărei publicități este de a atrage atenția potențialilor cumpărători și de a induce acțiune.

 

Designul atent al pliantelor, bannerelor, panourilor publicitare va da un efect bun și vă va ajuta să vă promovați afacerea. În cursul dezvoltării unui aspect, imprimarea și tipărirea în format mare necesită o anumită abordare. Un design frumos poate crea, de asemenea, o imagine pozitivă pentru organizația dvs. și poate arăta consumatorilor că sunteți serios în legătură cu afacerea dvs. Atunci când sunteți de acord cu publicitatea, este necesar și un aspect, se realizează o legare foto a produselor publicitare dezvoltate la locul de plasare.

Preț pentru realizarea unui aspect

 

Cel mai simplu aspect, care conține doar informații textuale, va costa 150 de lei.

 

Prețul mediu al unui aspect care conține text și informații grafice este de la 200 de lei.

 

Elaborarea unei sigle a companiei - de la 1500 lei.

 

Desenarea sau schimbarea siglei conform imaginii furnizate - de la 600 lei.

De ce este importantă crearea profesională de machete în Chișinău?

 

În orașele mari, cum ar fi Chișinăul, există o mare concurență pentru atenția cumpărătorilor. O reclamă bine concepută va crește șansele de a atrage clienți către oferta dvs. și de a o face memorabilă.

 

Designerii profesioniști știu de multă vreme că pietonii petrec aproximativ 3 secunde studiind articole promoționale. Șoferii acordă și mai puțină atenție publicității - aproximativ 1-2 secunde. Într-o perioadă atât de scurtă de timp, este imposibil să citiți un text de dimensiuni mari, deci există reguli pentru crearea de machete publicitare. Și se îmbunătățesc constant, deoarece deficitul de atenție și orbirea publicitară afectează din ce în ce mai mult trecătorii. Proiectanții noștri urmăresc tendințele publicității în aer liber din Moldova și orașele mari din Europa și America, astfel încât vor putea realiza aspectul publicitar cel mai ușor de utilizat și eficient în parametrii dați.

Caracteristici ale dezvoltării machetelor pentru imprimare.

 

Pentru ca un anunț să fie cu adevărat antrenant, trebuie respectate anumite condiții atunci când se dezvoltă un aspect.

 

Ilustrații. Bărbații și femeile, în virtutea psihologiei, acordă atenție diferitelor obiecte. Această caracteristică ar trebui luată în considerare la stabilirea publicului țintă.

 

În special, bărbații acordă mai multă atenție bărbaților mai în vârstă, precum și femeilor mai tinere. În plus, jumătatea masculină este mai atrasă de imaginile câinilor. Este mai probabil ca femeile să acorde atenție copiilor și bărbaților mai tineri.

 

În general, trebuie remarcat faptul că, în general, oamenii sunt cei mai atrași de imaginile copiilor și animalelor.

 

Font. Pentru a face textul mai ușor de citit, ar trebui să utilizați fontul aceluiași tip de caractere. Aceasta înseamnă că setul de fonturi ar trebui să fie similar din punct de vedere vizual și să nu distragă atenția cumpărătorului de la analizarea caracterelor. Nu vă lăsați purtați cu monograme și diferite serifuri, deoarece acest lucru reduce lizibilitatea textului.

 

De asemenea, nu faceți fontul prea mic. Majoritatea oamenilor nu vă vor lua informațiile și pur și simplu vor ignora anunțurile.

 

Text. Oferta publicitară trebuie să fie cât mai concisă și informativă posibil. Cuvintele cheie ar trebui să fie vizibile și imediat izbitoare. În același timp, trebuie să vă asigurați că textul nu este foarte plictisitor și insipid. Publicitatea folosește cel mai adesea un stil conversațional de vorbire sau vocabular folosit de publicul țintă.

 

Experții recomandă formularea de propoziții de 5-6 cuvinte. Acesta este cel mai optim număr de cuvinte memorate de până la 90% dintre cititori. Este important să rețineți că copia ar trebui să ocupe aproximativ 30% din spațiul publicitar.

 

Localizarea obiectelor. De regulă, informațiile text trebuie plasate în partea de jos a câmpului publicitar. Partea de imagine, de exemplu, sigla și sloganul, este cel mai bine plasată în partea de sus.

 

Telefonul, site-ul web și adresa organizației sunt enumerate mai jos. Imaginile sunt situate cel mai adesea în partea stângă a reclamei. Astfel, obiectul este amintit mult mai bine și este depus în subconștient. Atunci când se utilizează imagini cu oameni, privirea lor trebuie să fie îndreptată către cititori sau către textul destinat publicului țintă. Acest lucru creează contactul cu potențialii consumatori și crește efectul publicității.

 

Soluții de culoare. Nu ar trebui să faceți reclamele prea colorate și colorate. Prea multă culoare poate irita și înstrăina cititorii. Este optim să folosiți nu mai mult de 3 culori și nuanțele lor. Apoi, anunțul dvs. va fi în același timp armonios și vizibil.

 

Culorile ar trebui să fie suficient de saturate, deoarece nuanțele estompate nu atrag cumpărătorii. De asemenea, este mai bine să abandonați designul alb-negru, deoarece poate fi perceput doar ca fundal al imaginii principale. Acest lucru merită luat în considerare în special atunci când se dezvoltă machete pentru pliante și alte tipăriri publicitare.

 

Designerii experimentați vă vor sfătui asupra schemei de culori pe care să o alegeți pentru a evoca anumite sentimente sau senzații la cititorii dvs. De exemplu, roșul este un simbol al anxietății sau pasiunii, în timp ce verdele este asociat cu bucurie și distracție.

De ce ar trebui să ne fie comandată crearea unui aspect publicitar

Angajăm designeri excelenți care vor dezvolta un aspect publicitar eficient pentru dvs.

 

Oferim mai multe opțiuni pentru machete, dintre care clientul alege cea mai potrivită.

 

Cunoaștem toate cerințele pentru publicitatea produselor și le respectăm strict.

 

Avem propria noastră producție de publicitate, deci garantăm o calitate ridicată a comenzii.

 

Clienții noștri se pot baza pe reduceri de 5 - 20% din suma comenzii, în funcție de mărimea comenzii și de durata cooperării.

 

 

 

Pentru a clarifica detaliile, contactați managerul prin telefonul de mai jos sau trimiteți o cerere prin e-mail:

 

e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

GSM: +373 69 577 337