Amenajarea încăperilor

Elaborarea zonelor foto pentru amenajarea evenimentelor și a companiilor publicitare.

Crearea zonelor foto folosite la diverse evenimente promoționale, precum și la nunți, sărbători, expoziții, petreceri, conferințe și companii publicitare – este una dintre cele mai originale și neobișnuite progresii de publicitate care va atrage atenția asupra evenimentului dumneavoastră și îl va face memorabil.

Crearea fotozonelor – o modalitate de a face orice eveniment mai luminos!

Crearea unei companii de afaceri de succes presupune utilizarea unor varietăți de abordări și modalități de atragere a atenției a publicului țintă. Un design unic pentru un centru de afaceri, magazin sau orice alt spațiu comercial – este un pas bun, deoarece schimbarea atmosferei aduce o notă de noutate și atrage atenția vizitatorilor.

Unul dintre tipurile de produse publicitare eficiente, utilizate în designul interior, sunt zonele foto care sunt folosite la diverse evenimente promoționale, precum și la nunți, sărbători, expoziții, petreceri, conferințe și companii de PR.

Crearea zonelor foto pentru diverse evenimente, atît în interiorul încăperii cît și în aer liber.

Acest produs publicitar permite să amenajați efectiv camera, atît în caz cînd e de tip închis cît și deschis. Crearea unei zone foto este o modalitate excelentă de a atrage atenția, pentru că mulți oameni preferă să fie fotografiți pe fundalul unor instalații frumoase și neobișnuite și compoziții inventate. Zona foto este o construcție ideală de publicitate pentru evenimente publice, deoarece majoritatea oamenilor tind să perceapă informații printr-un mesaj vizual mai degrabă, decît prin orice altă sursă. Din acest punct de vedere, pur și simplu nu puteți găsi o modalitate mai bună de a atrage atenția.

Dacă ați făcut o alegere în favoarea instalării zonelor foto, dvs. aduceți o mare contribuție la dezvoltarea afacerii dvs., care, într-un fel sau altul, va aduce în curând rezultate pozitive sub forma unor noi vizitatori și prin urmare a profitului.

Zona foto vă va ajuta să decorați orice spațiu într-o manieră originală și de înaltă calitate, fie că este vorba de un spațiu comercial, de un eveniment de orice scară comercial sau public, de petrecere, nuntă sau alt eveniment. Această structură publicitară este foarte atractivă în aspect, pe lîngă faptul că este mobilă, universală și poate fi utilizată în mod repetat. Cu toate aceste aspecte pozitive, costul de producere a unei zone foto nu este ridicată.

Ce este inclus în costul de producere al zonei foto?

Costul serviciilor de producție a zonei foto include:

  • elaborarea schiței, conform cerințelor clientului
  • deplasarea pentru a lua măsurări necesare pentru crearea zonei foto
  • crearea zonei foto
  • deplasarea la locul instalării foto zonei
  • instalarea foto zonei
  • deservirea conform garanției
  • demontarea zonei foto

Prețurile pentru crearea fotozonei se calculează în fiecare caz individual, în funcție de complexitatea proiectului, materiale și a timpului pentru producere.  

Puteți obține răspunsuri la toate întrebările cu privire la crearea zonei foto,

apelînd la numărul 069 577 337 sau prin expedierea cererii prin e-mail   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Deja de mai mult de 10 ani am fost implicați cu succes în fabricarea diferitelor tipuri de construcții publicitare și avem o vastă experiență pozitivă în acest domeniu.

Specialiștii noștri cunosc totul despre structurile publicitare și sunt capabili să realizeze orice idee reală a dvs. Noi vă vom ajuta să dezvoltați conceptul cel mai de succes care să reflecte specificul afacerii dvs., vă vom da cîteva sfaturi practice pentru ca să alegeți materialele cele mai potrivite și mai econome, vom elabora o schiță, vom produce și vom instala construcția publicitară gata.
Compania noastră garantează fabricarea, livrarea și instalarea impecabilă și promptă, precum și va acorda atenția dorințelor și opiniilor personale a clientului.